A számtalan produceri munkájáról és a Major Lazer formáció oszlopos tagjaként is ismert Diplo új felvételt dobott piacra „Get It Right” címmel. Íme az új dal !


Diplo: Get It Right (feat. MO)

A Mad Decent kiadó újdonságában a Grammy-díjas dalszerző kollaborátora ezúttal a különleges hangú dán énekes-dalszerő hölgy, MØ. Diploval nem ez az első közös munkájuk, hiszen a Major Lazer „Cold Water” és „Lean On” című gigaslágereiben is közreműködött már az énekesnő jellegzetes vokáljaival. A Diplora jellemző elektronikus hangzásvilág és MØ egyedi hangjának találkozása ismét tökéletes egységet alkot a számban. A dal természetesen helyett kapott a Major Lazer napokban bemutatásra került "Give Me Future" című dokumentumfilmjében, amely a formáció életét és zenetörténelmi jelentőségű, hivatalos kubai fellépését és annak hátterét mutatja be. A filmből már a számhoz készült lyric videóban is láthatunk részleteket. A szupersztár lemezlovas Diplo egyéni előadóként is remekel, idén az előkelő 25. helyet kaparintotta meg a DJ MAG Top 100-as listáján.
Íme a „Get It Right”!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn