Diplo: Get It Right (feat. MØ) Aktuális információink:

Tárhely szolgáltatónk:


Kérd kedvenc felvételed, vagy üzenj nekünk Facebookon!

Mai névnaposunk

2017. december 12. Kedd
Gabriella

 
A Nap kel 07:29-kor,
nyugszik 16:00-kor.

Holnap
Luca, Otília, Lúcia
napja lesz.

A számtalan produceri munkájáról és a Major Lazer formáció oszlopos tagjaként is ismert Diplo új felvételt dobott piacra „Get It Right” címmel. Íme az új dal !

Diplo: Get It Right (feat. MO)

A Mad Decent kiadó újdonságában a Grammy-díjas dalszerző kollaborátora ezúttal a különleges hangú dán énekes-dalszerő hölgy, MØ. Diploval nem ez az első közös munkájuk, hiszen a Major Lazer „Cold Water” és „Lean On” című gigaslágereiben is közreműködött már az énekesnő jellegzetes vokáljaival. A Diplora jellemző elektronikus hangzásvilág és MØ egyedi hangjának találkozása ismét tökéletes egységet alkot a számban. A dal természetesen helyett kapott a Major Lazer napokban bemutatásra került "Give Me Future" című dokumentumfilmjében, amely a formáció életét és zenetörténelmi jelentőségű, hivatalos kubai fellépését és annak hátterét mutatja be. A filmből már a számhoz készült lyric videóban is láthatunk részleteket. A szupersztár lemezlovas Diplo egyéni előadóként is remekel, idén az előkelő 25. helyet kaparintotta meg a DJ MAG Top 100-as listáján.
Íme a „Get It Right”!

e-max.it: your social media marketing partner

Bejelentkezés

Kattints a Facebook, Twitter, vagy a Google ikonra és már be is léptél oldalunkra!

     

Fontos! A belépéssel egyben regisztrálod Facebook, Twitter, vagy a Google Profilodat oldalunkon! Ha nem szeretnéd Facebook, Twitter, vagy a Google Profilod oldalunkhoz csatlakoztatni akkor beléphetsz és regisztrálhatsz weblapunkra az alábbi linkre kattintva is:
Belépés és Regisztráció a Lépés Rádió Oldalára Közösségi Profil nélkül!

InterAktív - Minden ami Erotika,
Párkapcsolat és Szex!

Bannerek


http://www.AUTOalkatreszOnline24.hu
mti hirfelhasznalo
Dumanet Chat

Szuper Piac

Szavazások!

Facebook