Nagy Adri 2010-ben tett szert országos ismertségre a „Szinglik éjszakája” című film betétdalának köszönhetően, mellyel felhívta magára a szakma figyelmét is.
Adri most visszatért a zenéhez és egy meglehetősen slágergyanús dallal jelentkezett, mely a „Sosem múlik el” címet kapta.
A dalhoz készült klipet itt láthatjátok!


Nagy Adri: Sosem múlik el

A dal a 2010-es év 4. legtöbbet játszott felvétele volt a rádiókban országszerte. A csinos és tehetséges énekesnő az ezt követő évben adta ki első lemezét ’Eltűnnék veled’ címmel, majd 2012-ben már a Megasztár 6. évadának színpadán láthattuk viszont, ahol a 6. helyezettként zárta a versenyt. Adri arca színész karrierjének köszönhetően vált ismertté országszerte, mikor 3 éve szerepet kapott a TV2-n futó Jóban Rosszban című sorozatban. Az énekes-színésznő 2016-ban a Sztárban sztárban is szerepelt, ahol hétről hétre bizonyította sokszínű tehetségét, és a legjobb női előadóként a dobogó harmadik fokára állhatott fel. 
Adri most visszatért a zenéhez és egy meglehetősen slágergyanús dallal jelentkezett, mely a „Sosem múlik el” címet kapta, készítésében pedig Bartalos Jenő (a mostanra megasláger szintre Valahonnan című dal szerzője) és Lotfi Begi volt Adri segítségére. „Ez a dal pontosan olyan lett, mint amilyen maga az élet. Egyszerre vidám és szomorú, boldog és csalódott, szerelmesen melankolikus vagy melankolikusan szerelmes. Nagyon büszke vagyok rá és arra, hogy Adrival dolgozhattam együtt, akinek különleges hangja és fantasztikus egyénisége egyedülálló kincse a hazai pop-szintérnek.” – dicsérte a közös munkát Bartalos Jenő.
A „Sosem múlik el”-hez egy érzéki videó is készült, amely egy leküzdhetetlen szerelem körforgását mutatja be.
A klipet itt láthatjátok!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner