30 másodperc alatt 400 ezer forintos kárt okozott a kisbaba Aktuális információink:

Tárhely szolgáltatónk:


Kérd kedvenc felvételed, vagy üzenj nekünk Facebookon!

Mai névnaposunk

2017. december 12. Kedd
Gabriella

 
A Nap kel 07:29-kor,
nyugszik 16:00-kor.

Holnap
Luca, Otília, Lúcia
napja lesz.

A másfél éves Jacob Frew-nak fél perc sem kellett, annyi idő alatt is sikerült bajba kevernie magát. 30 másodperc alatt 400 ezer forintos kárt okozott a kisbaba

A baba a nagymamája házában kiborított egy nagy doboz festéket a fekete szőnyegre. Hogy véletlenül vagy szándékosan, nem tudjuk, de már az első pillanatban jól szórakozott tettén. Mikor édesanyja, Nicola meglátta, mi történt, azonnal próbálta menteni a menthetőt. Először a tetőtől talpig festékes Jacobot fürdette meg, majd nekiesett a padló tisztításának. Mivel sehogy sem sikerült kiszednie a hatalmas foltot, Nicola kénytelen volt felhasítani a szőnyeget, ami Jacob töretlen jókedvét még inkább erősítette. Az anya nem tudja, hogyan sikerült fiának kinyitni a festékesdobozt, mivel azt biztonsági zár fedte, de az biztos, hogy a történtek után egy ideig nem hagyja felügyelet nélkül a huncut gyereket, aki miatt fel kellett bontani az egész padlót.

e-max.it: your social media marketing partner

Bejelentkezés

Kattints a Facebook, Twitter, vagy a Google ikonra és már be is léptél oldalunkra!

     

Fontos! A belépéssel egyben regisztrálod Facebook, Twitter, vagy a Google Profilodat oldalunkon! Ha nem szeretnéd Facebook, Twitter, vagy a Google Profilod oldalunkhoz csatlakoztatni akkor beléphetsz és regisztrálhatsz weblapunkra az alábbi linkre kattintva is:
Belépés és Regisztráció a Lépés Rádió Oldalára Közösségi Profil nélkül!

InterAktív - Minden ami Erotika,
Párkapcsolat és Szex!

Bannerek


http://www.AUTOalkatreszOnline24.hu
mti hirfelhasznalo
Dumanet Chat

Szuper Piac

Szavazások!

Facebook