A nagypapa csak jót akart, de horror lett a vége Aktuális információink:

Tárhely szolgáltatónk:


Kérd kedvenc felvételed, vagy üzenj nekünk Facebookon!

Mai névnaposunk

2017. december 12. Kedd
Gabriella

 
A Nap kel 07:29-kor,
nyugszik 16:00-kor.

Holnap
Luca, Otília, Lúcia
napja lesz.

Valószínűleg nem egészen ilyen végkifejletre számított az a nagypapa, aki unokája kedvenc babáját próbálta megtisztítani. A nagypapa csak jót akart, de horror lett a vége

Feltehetően nem számolt azzal, hogy a fröccsöntött műanyag játéknak nem fog jót tenni, ha agresszív oldószerrel kezelik, meg is lett az eredménye. Az oldószer ugyanis úgy, ahogy volt, eltüntette a baba festett kék szemeit, a száját és a szemöldökét is. A „felületkezelt” játék úgy néz ki, mintha súlyos égési sérüléseket szenvedett volna, ráadásul a helyzeten nem segített, hogy a kétségbeesett nagypapa úgy pótolta a lemosott szemeket, hogy egy újságból kivágta valakinek a szemeit, és azokat ragasztotta a baba arcára. Szerencsére a család jót nevetett az eseten, a kislány anyukája pedig a Twitteren tette közzé a balul elsült tisztítás eredményét. A bejegyzés néhány óra leforgása alatt közel 35 ezer lájkot kapott, és több mint 13 000 felhasználó osztotta meg az ijesztő fotót.Szegény nagypapa valószínűleg egy életre megtanulta, hogy műanyag babákat nem tisztogatunk durva oldószerekkel. Reméljük, hogy az unokája nem is látta a végeredményt, vagy ha igen, akkor már elmúltak a rémálmai.

e-max.it: your social media marketing partner

Bejelentkezés

Kattints a Facebook, Twitter, vagy a Google ikonra és már be is léptél oldalunkra!

     

Fontos! A belépéssel egyben regisztrálod Facebook, Twitter, vagy a Google Profilodat oldalunkon! Ha nem szeretnéd Facebook, Twitter, vagy a Google Profilod oldalunkhoz csatlakoztatni akkor beléphetsz és regisztrálhatsz weblapunkra az alábbi linkre kattintva is:
Belépés és Regisztráció a Lépés Rádió Oldalára Közösségi Profil nélkül!

InterAktív - Minden ami Erotika,
Párkapcsolat és Szex!

Bannerek


http://www.AUTOalkatreszOnline24.hu
mti hirfelhasznalo
Dumanet Chat

Szuper Piac

Szavazások!

Facebook