Milliókat érő kincs volt a fiókjában, de nem tudott róla Aktuális információink:

Tárhely szolgáltatónk:


Kérd kedvenc felvételed, vagy üzenj nekünk Facebookon!

Mai névnaposunk

2017. november 21. Kedd
Olivér

 
A Nap kel 07:04-kor,
nyugszik 16:09-kor.

Holnap
Cecília
napja lesz.

Egy brit kismama nemrég úgy döntött, hogy eladja azt a több darabra tört nyakéket, melyet még a nagymamájától örökölt, és évek óta ott porosodott a fiókban. Abban reménykedett, hogy talán kap érte annyi pénzt, amiből vehet egy trendi babakocsit. Az ékszert egy darab papírtörlőbe csomagolta és besétált vele egy dorchesteri aukciós házba. Mikor az ott dolgozó szakember megpillantotta a láncot, rájött,
hogy az egy 17. században készült, értékes reneszánsz nyakék. A kismama úgy döntött, hogy így is megválik az ékszertől. Ám a pénz, amit kaphat érte, egy babakocsinál jóval többre is elegendő lesz. Az aukciós háznál egy hasonló nyakék 12 ezer angol fontért, vagyis mintegy 4 és fél millió forintnak megfelelő összegért kelt el 2013-ban, de elképzelhető, hogy ezért a darabért 20 ezer fontot, vagyis közel 7 és félmillió forintot is kifizet majd egy gyűjtő.

e-max.it: your social media marketing partner

Bejelentkezés

Kattints a Facebook, Twitter, vagy a Google ikonra és már be is léptél oldalunkra!

     

Fontos! A belépéssel egyben regisztrálod Facebook, Twitter, vagy a Google Profilodat oldalunkon! Ha nem szeretnéd Facebook, Twitter, vagy a Google Profilod oldalunkhoz csatlakoztatni akkor beléphetsz és regisztrálhatsz weblapunkra az alábbi linkre kattintva is:
Belépés és Regisztráció a Lépés Rádió Oldalára Közösségi Profil nélkül!

InterAktív - Minden ami Erotika,
Párkapcsolat és Szex!

Bannerek


http://www.AUTOalkatreszOnline24.hu
mti hirfelhasznalo
Dumanet Chat

Szuper Piac

Szavazások!

Facebook