Zséda - Eperhold Aktuális információink:

Tárhely szolgáltatónk:


Kérd kedvenc felvételed, vagy üzenj nekünk Facebookon!

Mai névnaposunk

2017. november 23. Csütörtök
Kelemen, Klementina

 
A Nap kel 07:07-kor,
nyugszik 16:07-kor.

Holnap
Emma
napja lesz.

Zséda - Eperhold
Az egy hete debütált videóklipet itt tekinthetitek meg.

Zséda 2016 őszén mutatta be hatodik nagylemezét „Kémia” címmel, amelyen az elmúlt két évben dolgozott. Az album szerzeményei a jazz, a blues, a soul, és a pop világába kalauzolnak, de ezek mellett helyet kapott egy kis színház, valamint néhány sanzon is a korongon. Némelyik felvételnek pedig nem csak előadója, hanem producere is az énekesnő. Az „Óceán” és az „Adj még levegőt!” sikere után Zséda most egy igazi nyárindító slágerrel jelentkezik, ez az „Eperhold”. Az eperhold kifejezés eredetileg Észak-Amerika indán törzseitől származik, a júniusi telihold jelzi az eperszedés szezonjának kezdetét; a jelenség csillagászati magyarázata szerint az égitest különleges, vöröses-narancsos színét az adja, hogy a Nap a szokásoshoz képest magasabban van, míg a Hold alacsonyabban, és a levegő fénytörése megfesti a Holdat. Az igazi Eperhold tényleg ritka tünemény, nagyjából 50 évente találkozhatunk vele.

A modern hangzású, habkönnyű, szerelmes dalhoz egy klip is készült, melyet Indián rendezett, és amelynek táncmozdulatait hazánk egyik legtehetségesebb táncos-koreográfusa, Túri Lajos álmodta meg. A videóban látható pár tagjai egyébként profi táncosok, akik a mindennapi rutint és a szerelem pillanatait a kortárs táncon keresztül mutatják be – fantasztikusan vibráló kémiával!
Az egy hete debütált videóklipet itt tekinthetitek meg.

e-max.it: your social media marketing partner

Bejelentkezés

Kattints a Facebook, Twitter, vagy a Google ikonra és már be is léptél oldalunkra!

     

Fontos! A belépéssel egyben regisztrálod Facebook, Twitter, vagy a Google Profilodat oldalunkon! Ha nem szeretnéd Facebook, Twitter, vagy a Google Profilod oldalunkhoz csatlakoztatni akkor beléphetsz és regisztrálhatsz weblapunkra az alábbi linkre kattintva is:
Belépés és Regisztráció a Lépés Rádió Oldalára Közösségi Profil nélkül!

InterAktív - Minden ami Erotika,
Párkapcsolat és Szex!

Engedély Számunk

 

Mahasz/artisjus:
W/001221/2017

Bannerek


http://www.AUTOalkatreszOnline24.hu
mti hirfelhasznalo
Dumanet Chat

Szuper Piac

Szavazások!

Facebook