Fantasztikus új verzió készült Ava Max pophimnuszához - megérkezett a „Kings & Queens Pt. 2” Lauv és Saweetie közreműködésével.
Hallgassátok meg a „Kings & Queens” új változatát itt!

Ava Max - Kings & Queens Pt. 2 (feat. Lauv & Saweetie)

Ava Max „Sweet But Psycho” című gigaslágerével robbant be a köztudatba: a track hatalmas sikert aratott, több mint 2 milliárd streamet generált világszerte, a New York Times pedig az év legjobb dalai közé is beválasztotta. Innen már nem volt megállás: a fiatal énekesnő sorra jelentkezett olyan jobbnál jobb kiadványokkal, mint a „So Am I”, a „Salt” vagy a „Torn”.

Idén márciusban jelentkezett „Kings & Queens” című felvételével, a szám pedig azóta óriásit menetel. Állandó szereplője a hazai és nemzetközi rádiók repertoárjának és a YouTube-on már több mint 78 millióan látták a hozzá forgott klipet.

Lauv és Saweetie formabontó párosa most újra megkoronázta azokat a bizonyos királyokat és királynőket! A fülbemászó slágerhez mind Lauv egyedi hangja, mind Saweetie ütős rapbetéte hibátlanul passzol - a végeredmény pedig egy lüktető beatekkel és fülbemászó dallammal fűszerezett remix lett.

Ava szeptemberben mutatta be első stúdióalbumát „Heaven & Hell” címmel, amin korábbi megaslágerei mellett számos újdonság hallható, köztük a nemrég megjelent „Who’s Laughing Now” is.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner