Végre nem kell tovább várnunk! Megérkezett nem rég a „Levitating” Dua Lipa, Madonna és Missy Elliott előadásában.
Itt tudjátok megnézni a videót, ami a megjelenést követő pár napban elérte a 3 milliós nézetséget az YouTube-on és azóta is csak növekszik a klip népszerűsége!

Dua Lipa - Levitating (feat. Madonna and Missy Elliott) [The Blessed Madonna Remix]

A legtöbb előadó csak álmodni merne arról, ami Dua Lipával történik. A még csak 24 éves, kétszeres Grammy-díjas énekesnő lábai előtt hever az egész világ, dalai sorra hódítják meg a rádiós toplistákat és most két legendával készíthette el „Levitating” című felvételének új változatát.

A fiatal szupersztár idén jelentette meg várva várt nagylemezét „Future Nostalgia” címmel, a korong pedig egyértelműen a 2020-as év legnagyobb dobása lett. A rajongók mellett a szakma is elismeréssel fogadta, hiszen az album olyan remekműveket sorakoztat fel, mint a „Don’t Start Now”, a „Physical” vagy a „Break My Heart”.

Augusztus végén pedig „Club Future Nostalgia - The Remix Album” címmel jelent meg a kiadvány fantasztikus újragondolása, amin The Blessed Madonna DJ-producerrel közösen dolgoztak. Olyan ikonikus művészek teszik tiszteletüket rajta, mint Gwen Stefani, Mark Ronson, vagy éppen Madonna és Missy Elliott.

Utóbbiak közreműködésével jelent meg az album első előfutáraként: a „Future Nostalgia” egyik legizgalmasabb felvételéhez, a diszkóhimnusz „Levitating”-hez készült bomba verzió pedig hatalmasat robbant.

A legendás Madonna és a mindenkori rap-szcéna legnagyobb női előadója, Missy Elliott fenomenálisan egészítik ki egymást és adnak extra löketet a dalnak.

Bámulatos klip is forgott az újdonsághoz, amelyben Dua csodásabban tündököl, mint valaha! Több izgalmas szereplő is feltűnik a kisfilmben, köztük Missy Elliott és Dua barátja, Anwar Hadid modell is.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner