Megérkezett Ava Max legújabb dala, ami a szeptember 18-án megjelent debütáló stúdióalbumán is megtalálható!
Nézzétek meg a dal videóját itt!

Kép: Ava Max - Who's Laughing Now

Ava Max 2019-ben robbant be a köztudatba „Sweet But Psycho” című gigaslágerével: a track hatalmas sikert aratott, több mint 2 milliárd streamet generált, a New York Times pedig az év legjobb dalai közé is beválasztotta. Innen már nem volt megállás, a fiatal énekesnő sorra jelentkezett olyan jobbnál jobb kiadványokkal, mint a „So Am I”, a „Salt” vagy a „Torn”. Legutóbb márciusban mutatta be „Kings & Queens” című felvételét, ami azóta is uralja a hazai és nemzetközi rádiós toplistákat.

Ava legújabb szerzeménye szintén nem okoz csalódást a hallgatóknak - a „Who’s Laughing Now” egy igazi popsláger, lüktető, modern alappal és fantasztikus énekkel.

A fiatal előadó egyedülálló tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Albán felmenőkkel rendelkezik, szülei 1990-ben hagyták el az országot az akkori belpolitikai helyzet miatt, és Ava ezt nem is feledi, sőt! Büszkén vallja, hogy szülei bátorsága és származása inspirálja a munkában. Az Amerikában nevelkedett előadó már kiskora óta borzolja a kedélyeket élénk, tüzes hangjával.

Idén jelent meg első nagylemeze „Heaven & Hell” címmel, amin korábbi slágerei mellett ez az újdonság is helyet kapott. A rövid időn belül óriási népszerűségre szert tevő pophercegnő a korongon minden arcát megmutatta a közönségnek.

Az újdonság klipet is kapott, ahol az énekesnő már egyenesen az őrület határát súrolja!

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner