Nora En Pure újabb mesterművel jelentkezett - megérkezett Lika Morgan-nel közös „In the Air Tonight” című slágervárományosa, amelyhez egyből, egy remix is készült!
Hallgassátok meg Nora En Pure "In the Air Tonight" című dalának eredeti verzióját itt!

Kép: Nora En Pure & Lika Morgan - In the Air Tonight

A hamisíthatatlan tech house stílusjegyekkel operáló feldolgozás-újdonság minden bizonnyal a nyár egyik favoritja lesz.

A dél-afrikai-svájci DJ-producer a világ egyik legkeresettebb női lemezlovasa, akinek nevéhez olyan felvételek fűzhetők, mint a „Tears In You Eyes” vagy a szintén hangszórókat felperzselő „Come With Me”, ami már több mint 40 milliós streamet generált a Spotify-on. A magyar közönséget is többször kápráztatta már el extravagáns mixeivel, legutóbb a tavalyi Campus Fesztiválon láthattuk őt, ahol óriási bulit csinált. Két napra rá pedig már a Tomorrowland-en szolgáltatta a talpalávalót.

Az új zenéhez a Croatia Squad nevű svájci lemezlovas is karakteres fűszereket adott hozzá: olyan újragondolással jelentkezett, ami biztosan a játszási listák élére repíti a tracket. Az „In The Air Tonight” fülbemászó beatjeinek és ütős vokáljának fúzióját mesteri dance stílusjegyekkel bolondította meg, a végeredmény pedig egy igazán rádióbarát szám lett.

A Croatia Squad Remixet itt tudjátok meghallgatni!

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner