A "Ride It" után megérkezett Regard újabb nagy dobása! A Raye közreműködésével készült "Secrets"!
A vadonatúj hivatalos videóklipet pedig nézd meg itt!

Az új klip a "Ride It" című dalhoz készült videó folytatásaként még többet megmutat annak különleges, holdfénnyel bevilágított világából. A képsorokon egy titokzatos, álarcos igazságosztó járja motorjával az éjszakai város sötét utcáit, hangulatában a Drive című kultklasszikus neo-noir stílusú filmet idézi meg.

A klippremiert a "Secrets" akusztikus feldolgozása előzte meg, melyben az elektronikus hangokat csodálatos zongorafutamokra cserélték, így adva több teret Raye fantasztikus hangjának.

A dal eredetije világszerte hatalmas siker, hiszen áprilisi megjelenése óta túl van a 40 milliós hallgatottságon a legnépszerűbb streaming felületeken, felkerült Angliában a Capital FM, a Radio 1 és a Kiss FM lejátszási listájára, és jelen pillanatban a nyolcadik helyen áll az Official UK Charts slágerlistáján.

Regard, a koszovói származású DJ/producer debütáló, "Ride It" című dalával került a figyelem középpontjába: Jay Sean hip-hop sztár dalának átdolgozása világszerte hatalmas sikernek bizonyult, amely végigsöpört a TikTokon, slágerlisták élvonalába került, Nagy-Britanniában pedig kiérdemelte a platina minősítést.

A felvétel már túl van a 700 milliós hallgatottságon, 3,5 milliós eladásával pedig a nemzetközi oldalak és a Shazam listájának élére került.

Raye, a dél-londoni születésű énekesnő 1 milliárdos hallgatottsággal, dupla platina, arany és ezüst minősítésű dalokkal büszkélkedhet. Első nemzetközi sikerét a Jax Jones partnereként készített "You Don't Know Me" című slágernek köszönheti, amely 456 milliós hallgatottságot ért el a Spotify-on. A dal megjelenése óta olyan világhírű előadókkal dolgozott együtt, mint Jess Glynne, Mr Eazi, Martin Solveig és David Guetta.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner