Május 15-én jelent meg az amerikai indie pop énekes, Perfume Genius beszédes című, "Set My Heart On Fire Immediately" névre keresztelt ötödik lemeze.
Hallgass bele az album egyik legfontosabb előfutárának az "On The Floor"-nak a "Initial Talk Remix" verziójába itt!

Ennek a korongnak talán a legfontosabb előfutára az "On The Floor" című masszív popdal volt, mely az album szerelmet, szexualitást, emlékeket és emberi testet felölelő témáival játszik, közben pedig egyszerre mély és táncra perdítően fülbemászó.

A melankolikus energiabombának beillő track most további fűszerezést kapott, hiszen nem más vette kezelésbe, mint a korábban Rihanna ("Bitch Better Have My Money"), Dua Lipa ("New Rule", "Physical") és Lady Gaga ("The Cure") slágereit is újragondoló tokiói producer, Initial Talk.

A remixguru specialitása a 80-as, 90-es évek hangzásvilágának megidézése, ami manapság abszolút működik, gondoljunk csak The Weeknd "Blinding Lights" című aktuális kislemezére. Ennek mentén Perfume Genius dalából is egy potenciális rádiós slágert varázsolt, ami a zenei sajtó szerint "Prince és a Pet Shop Boys közé fél útra" teleportálta az egyébként is ütős szerzeményt.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner