Elkészült a nyár legújabb elektrohimnusza.
Hallgassátok meg itt!

Sam Feldt & VIZE - Far Away From Home (feat. Leony)

Ezúttal az elektronikus zene igazán nagy alakjai társultak. A másfél milliárd streamelést generáló, platinalemezes Sam Feldt jelenleg az egyik legnépszerűbb előadó a műfajban. Egyedi, pozitív hangzásvilága olyan zseniális dalokban teljesedett már ki, mint a közönségkedvenc „Post Malone (feat. RANI)”, vagy a szintén nagyot menetelő, Ella Henderson-nal közös „Hold Me Close”. 2020-ban saját kiadóját is létrehozta Heartfeldt Records néven a még csak 26 éves DJ-producer.

A német VIZE duó, azaz a producer Vitali és a lemezlovas Johannes hamar meghódították az EDM kedvelők táborát. Több mint 40 milliós Youtube és 200 milliós Spotify streameléssel büszkélkedhetnek, első két slágerük, a „Glad You Came” és a „Stars” pedig rengeteg európai klubot és számos rádiót hódítottak meg.

Az újdonság egy igazi feel-good, house groove-okkal teli, popos hangzású dance track, amiben a fülbemászó vokált Leony énekli.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner