A tavalyi év egyik legnagyobb megahitje volt a „Dance Monkey” című felvétel Tones And I-tól. Az énekesnő-dalszerzőt villámgyorsan a toplisták élére repítette a track, a videóklipet már több mint 1 milliárdan látták a YouTube-on, csak a Spotify-on pedig 1,5 milliárdan streamelték azt.
Most pedig, egy újabb slágervárományost hozott legújabb "Ur So F**kInG cOoL" című felvételével, melyhez készített, egy kisfilmet, amelyet itt tudtok megnézni!

Tones And I - Ur So F**kInG cOoL

A magyar rádiók is előszeretettel pörgetik a táncoló majmos dalt, most pedig újabb slágervárományossal készül meghódítani a hazai és nemzetközi chartokat egyaránt.

A szerencsésebbek már hallhatták koncerteken az újdonságot, ahol szintén osztatlan sikert aratott a track, most viszont sokak örömére hivatalosan is megérkezett. A „Ur So F**kInG cOoL” nem okoz csalódást: a fülbemászó beatek és Tones különleges, azonnal felismerhető hangszíne egy bólogatós, megjegyezhető szerzeményt eredményezett.

Arról, hogy mi inspirálta az énekesnőt, így nyilatkozott: „Egyszer elmentem egy buliba, ahol egyszerűen mindenki úgy érezte, ő a legmenőbb ember a világon... Nekem ennyi elég is volt, leléptem.” Tones And I nem is kíméli a karaktereket legújabb klipjében - bátran parodizálja őket.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner