Ali Gatie az egyik legizgalmasabb új művész napjainkban, aki tökéletesen vegyíti a mai aktuális pop és R&B hangzást dalaiban.
Hallgassátok meg a "What If I Told You That I Love You " című tracket itt!

Ali Gatie - What If I Told You That I Love You (Don Diablo Remix)

A 22 éves, iráni felmenőkkel is rendelkező srác Torontóban nőtt fel, egyedi hangszíne pedig kiemeli őt a zenei szcénából. Első saját megjelenésétől számított két éven belül dalainak stream hallgatottsága meghaladta a 2,5 milliárd (!) lejátszást. Olyan kiadványok hozták meg számára az áttörést, mint a „Say To You" vagy a „Moonlight”. A 2019-ben megjelentett, „YOU” című EP-jén szereplő „It’s You” átütő sikert jelentett, ugyanis a RIAA platina státuszt még egy 13 hétig tartó „Billboard Hot 100”-as jelenléttel is megfejelte. Ezt követően az első önálló koncertjére 10 perc alatt fogytak el a belépőjegyek.

Legújabb slágere, a „What If I Told You”, már 30 millió megtekintés felett jár a legnagyobb YouTube-on, a további sikert pedig Don Diablo is biztosítja egy hamisíthatatlan hangzásvilágú remix formájában.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner