A világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő duó ismét egy fülbemászó trackkel jelentkezett.
A fülbemászó újdonsághoz egy különleges látványvilágú lyric videó is készült, amit itt tudtok megnézni!

Galantis & Wrabel - The Lake

Ezúttal az énekes-dalszerző Wrabellel dolgoztak össze - megérkezett a „The Lake”!

Új oldalát mutatja be legfrissebb zenéjében a svéd szuperpáros - a komolyabb harmóniák és nosztalgikus szöveg együttese pedig kifejezetten izgalmas.

„A karantén idején is próbálunk kreatívak maradni és új inspirációt találni. A „The Lake” kicsit eltér az eddigi szerzeményeinktől. Ezt a barátunkkal, Wrabellel közösen írtuk arról, amit most mindenki megtapasztal szerte a világon. Mind keressük a békénket, egy jobb holnapban reménykedünk” - mesélte a zenekar.

„A „The Lake” a szabadulásról szól - legyen az egy nap vagy egy konkrét érzés. Emlékeztet, hogy mindig van hova menni, ha egy kis szünetre vágyunk, még ha az elménk egy tava is az” - tette hozzá szerzőtársuk, Wrabel.

A Galantis idén jelentkezett a „Chruch” című albummal, amin olyan slágerek kaptak helyet, mint a Dolly Partonnal közös „Faith”, vagy a szintén hatalmas sikert arató, OneRepublic-kal készült „Bones”.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner