Régóta várta már Kelly Clarkson rajongótábora, hogy új kiadvánnyal jelentkezzen a többszörös Grammy-díjas énekesnő.
Most megérkezett az Új „I Dare You” című dal, melyet hat nyelven is elkészített az énekesnő!
Nézzétek meg itt a felvétel eredeti, angol verziójához készült, megható képsorokból álló lyric videót!

Kelly Clarkson - I Dare You

Elkészült „I Dare You” című érzelmes szerzeménye, ami akár a rugalmasság, a szeretet és a kitartás himnusza is lehetne.

A tracknek hatszorosan is örülhetünk, hiszen az eredeti verzió mellett 5 duett változatot is készített hozzá Kelly, ráadásul több nyelven.

Az aranytorkú énekesnő nem akármilyen előadókkal dolgozott együtt: Zaz franciául, Faouzia arabul, Blas Cantó spanyolul, Glasperlenspiel németül, Maya Buskila pedig héberül énekli Kellyvel közösen a dalt. Az amerikai szupersztár természetesen saját műsorában, a The Kelly Clarkson Show-ban adta elő először élőben az újdonságot, ráadásul virtuálisan meghívta duettpartnereit is a világ különböző szegleteiből.

„Eddig ez életem kedvenc projektje, de a legnehezebb is. Mindig is álmodtam róla, hogy elkészüljön egy olyan dalom, ami globálisan összekötheti az embereket, és eljuttathatja a világon mindenhova ugyanazt az üzenetet. Azt terveztem, hogy felkérek több előadót is, akik a saját anyanyelvükön adják elő, és ez most sikerült is! Reméljük, mindenkinek adunk egy kis reményt ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben. Most van a legnagyobb szükségünk arra, hogy összetartsunk” – nyilatkozta Kelly Clarkson.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner