Nemrég látott napvilágot a hír, hogy a holland DJ fenomén Sam Feldt saját kiadót indít Heartfeldt Records néven.
Röviddel ezután máris új, toplistákat megcélzó trackkel jelentkezett.
A dalhoz egy fantasztikus látványvilágú lyric videó is készült, nézzétek meg itt!

Sam Feldt - Hold Me Close (feat. Ella Henderson)

Ezúttal a különleges hangú brit énekesnőt, Ella Hendersont kérte fel a vokálhoz, a két sztár stílusa összegyúrva pedig mesteri hangzást alkot.

Nem hiába várták sokan ezt a projektet, hiszen a Heartfeldt Records szárnyai alól kigurult első szerzemény pont olyan lett, amilyenre a producertől számított a közönség: dallamos, táncolható, erőteljes és nem utolsó sorban nagyon is fülbemászó.

A holland lemezlovas a Spinnin’ Records egyik legnagyobb előadója. 2019-ben gigantikus sikert aratott „Post Malone” című, több mint félmilliárdszor lejátszott szerzeménye.

„Régóta álmodoztam arról, hogy Ellával dolgozhassak, és most nagyon izgatott vagyok, hogy ez megtörtént. A dal azt az üzenetet közvetíti mindenkinek ezekben a nehéz időkben, hogy szeressenek és reménykedjenek. A nyárias jam arra buzdítja az embereket, hogy minőségi időt töltsenek a szeretteikkel, és a jelenlegi helyzetben ez kifejezetten aktuális, hiszen most újraértékeljük a társas kapcsolatokat, találkozásokat. Bár a legtöbben otthon ragadtunk, tekerjétek fel a hangerőt, és táncoljatok egy hatalmasat a nappaliban, miközben a nyárra és a (remélhetőleg) közelgő fesztiválokra gondoltok” – üzente Sam rajongóinak.

A fantasztikus hangzás mellett a „Hold Me Close” egy nemes ügyet is támogat: minden 250.000. lejátszás után egy fa kerül elültetésre a Costa Rica-i esőerdőbe. Ugye, hogy ezután duplán megéri ráhallgatni az újdonságra?

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner