Napjaink egyik legfurább, de legmenőbb zenekara, a punk-pop-rave zenét játszó Little Big hónapok óta uralta az európai bulikat. A banda a „Skibidi” című megahittel vált ismertté, 23 millió lejátszást szerezve a klipnek egyetlen hét alatt.
Legújabb felvétele a csapatnak az "Uno", melynek klipjét itt tudjátok megnézni!

Little Big - UNO

Az Ilya Prusikin vezette csapat legújabb dala, az „UNO” elsöprő győzelmet aratott az Eurovíziós Dalfesztivál orosz selejtezőjében, így a Little Big képviselte volna Oroszországot a dalversenyen, amit azóta a világjárványra való tekintettel elhalasztottak.

A klipet - amiben furábbnál furább mozdulatokat láthatunk -  azonban már így is 45 millióan látták a YouTube-on, ezzel pedig egyértelműen a legnépszerűbb indulója volt az Eurovízió mezőnyének!

Nem csoda, hogy a legfrissebb slágerhez indított is egy kihívást az együttes, ami az ’UNOVisionChallenge’ nevet kapta. Az amúgy is extravagáns zenekar nem akármilyen játékkal állt elő: lényege, hogy olyan videókat készítsen a közönség, amelyekben totál pókerarccal mozgatja mindenki a térdét.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner