Egy újabb nagy slágerhez készült videó Ed Sheeran No.6 Collaborations Project című lemezéről.
Nézzétek meg Ella Mai és Ed Sheeran kollabjának videóját itt!

Ed Sheeran - Put It All On Me (feat. Ella Mai)

Az album igazi csemege a hallgatóknak, hiszen a 15 trackből álló korong hatalmas sztárparádét vonultatott fel. Ed olyan világhírű zenészekkel állt össze egy-egy közös szám erejéig, mint - a teljesség igénye nélkül - Camila Cabello, Bruno Mars, Cardi B, Stormzy, Eminem, Khalid és Justin Bieber.

A minden rekordot megdöntő énekes-dalszerző ezúttal az Ella Mai-jel (ejtsd: Ella Méj) közös felvételéhez készített klipet. A fülbemászó, mindenkit megtáncoltató szerelmes dalnál csak a hozzá forgatott videó érzelmesebb: a világ minden tájáról szerepel benne egy-egy szerelmespár, akik a „Put It All On Me”-re ropják.

A klip végén feltűnik Ed felesége, Cherry is, sőt, a pár történetét is elárulják a rövid kisfilmben. Ed és szerelme a gimiben ismerkedtek meg, ahol első látásra nagyon megtetszettek egymásnak - még azon a bizonyos dombon is csókolóztak, amelyről a „Castle On The Hill”, az énekes egyik korábbi slágere is szól! Néhány évvel később ismét találkoztak, majd úgy egymásba szerettek, hogy 2019-ben össze is házasodtak.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner