A Little Big most egy mainstream trackkel csigázza fel a hallójáratokat. Itt a „Go Bananas”, ami igencsak megaslágernek ígérkezik!
A „Go Bananas”-hoz készült, izgalmas látványvilágú klipet itt tudjátok megnézni!

Little Big - Go Bananas

Fülbemászó felvétellel lepte meg a közönséget az egyre népszerűbb, mindig szarkasztikus orosz formáció. Ráadásul a dalhoz ismét egy színes és teljesen őrült videót forgatott a pop-punk-rave csapat.

Van benne minden, aminek lennie kell: izmos karú kacsák, elképesztő outfitek, meglepő helyszínek, és persze olyan táncmozdulatok, amelyeket milliók utánozhatnak majd a szórakozóhelyeken.

A “Go Bananas” az együttes novemberben megjelent, öt számos EP-jének címadó dala, amely már az első napokban hatalmas sikerre tett szert - a klip a megjelenése óta eltelt hat napban máris 12 millió kattintást generált a Youtube-on.

A Little Bignek olyan gigatrackeket köszönhetünk már, mint a „Skibidi”, ami nem csak, hogy 312 millió embert mozgatott meg a Youtube-on, de még internetes kihívások is terjedtek, amelyekben a dalra kellett táncolnia a közönségnek.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner