Fantasztikus feldolgozással jelentkezett amerika üdvöskéje!
Nézzétek meg a „Good As Hell”-hez készült lyric videót itt!

Lizzo - Good As Hell (feat. Ariana Grande)

Lizzo „Good As Hell” című felvétele 2016-ban jelent meg és rövid időn belül hatalmas sláger lett, a rádiókat sorra hódította meg, a Spotify-on pedig már több mint 210 millió streamet generált.

Most pedig nem akárkivel készített hozzá közös mixet saját dalára a rapper-énekesnő – ezúttal a Grammy-díjas Ariana Grande-val kollaborált és a végeredmény egy igazi bomba.

A két zseniális hangú előadó igazi zenei csemegét hozott rajongóiknak. A track pár hét alatt több mint 40 millió streamet generált csak a Spotify-on és ez még csak a kezdet!

Lizzo, eredeti nevén Melissa Jefferson 2016-ban lopta be magát a nagyközönség szívébe „Coconut Oil” című számával, de már annak megjelnése előtt is olyan elismert előadókkal dolgozott együtt, mint például a Clean Bandit vagy a Bastille. Legnépszerűbb trackjei közé tartoznak a „Truth Hurts”, vagy a szintén slágerlistákat ostromló „Juice”, amelynek klipjét a YouTube-on már 45 millióan látták.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner