Ed Sheeran „No. 6 Collaborations Project”-je a 2019-es év legsikeresebb albuma, melyen olyan szupersztárokkal készített közös dalokat, mint Justin Bieber, Bruno Mars, 50 Cent vagy Eminem.
Most erről a lemezről itt a legújabb single, mely a "South of the Border" címet kapta és a felvételt Camila Cabello-val és Cardi B-vel közösen készítette.
A dalhoz készült izgalmas kisfilmet itt tudjátok megnézni!

Ed Sheeran - South of the Border (feat. Camila Cabello & Cardi B)

A zenei anyag 22 közreműködő előadóval összesen 15 fantasztikus felvételt tartalmaz. A korong egyik legizgalmasabb felvétele a Camila Cabelloval és Cardi B-vel közös „South of the Border”. A dal már a videóklip megjelenése előtt hatalmas hit lett, pár hónap alatt több mint 114 millió streamet generált csak a Spotify-on és ez még csak a kezdet!

A még csak 22 éves világsztár Camila tüzes hangszíne gyönyörűen passzol Ed különleges hangjával, a szenvedélyes popdalban pedig Cardi B rapbetétje teszi fel a pontot arra a bizonyos i-re.

A kuriózumnak számító kollaborációhoz most végre egy lebilincselő videóklip is készült, amiben Ed, Camila és Cardi mellett a népszerű modell, Alexis Ren és Paul Karmiryan színész is feltűnik. A kém-klipet pár nap alatt már több mint 10 millióan látták a YouTube-on.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner