Vadonatúj felvétellel jelentkezik Amerika üdvöskéje - megérkezett A „You Can’t Stop The Girl” Bebe Rexhától!
Hallgassátok meg itt a csodálatos új dalt!

Bebe Rexha - You Can't Stop The Girl

A sikert sikerre halmozó tengerentúli énekesnő-dalszerző ezúttal a Disney legújabb, októberben megjelenő „Demóna: A sötétség úrnője” című filmjének betétdalával lepte meg rajongóit. A track nagy sikert aratott a közönségnél - pár nap alatt többmilliós hallgatottságot generált a digitális felületeken, és ez még csak a kezdet!

A dal szövegileg és dallamilag egyaránt egy igazi lélekemelő szerzemény, amit Bebe érzelemdús, karakteres hangja tesz még fantasztikusabbá.

Az énekesnő egyáltalán nem hagyja unatkozni rajongóit, hiszen ez már a második slágergyanús track, amit 1 hónapon belül kiadott. Augusztus végén, a 30. születésnapját is új dallal ünnepelte „Not 20 Anymore” címmel, ami villámgyorsan vált kedvenccé és hódította meg az internetet.

Az albán származású amerikai énekesnő-dalszerző számára 2017-ben megjelent szólóalbuma hozta meg az nemzetközi sikert, amin olyan slágerek szerepelnek, mint a „The Way I Are (Dance With Somebody)” vagy a „Meant To Be”. Azóta folyamatosan hódítja meg a slágerlistákat zseniális szerzeményeivel, mint például a Spotify-on 257 millió streamet generáló, David Guettával és J Balvinnal közös „Say My Name” című trackkel, vagy a február óta hódító „Last Hurrah” című bombájával.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner