Mi is születhetne abból, amikor egy zseniális holland trió, egy brit csodagyerek és egy amerikai rapsztár összeáll?
Természetesen egy kolosszális track, amelyben a klasszikus pop hangzás és az innovatív elektronika tökéletesen egészíti ki egymást – így robbantva fel a rádiós játszási listákat.
Hallgassátok meg a tracket itt!

Kris Kross Amsterdam, Conor Maynard - Ooh Girl (feat. A Boogie Wit A Hoodie)

A Kris Kross Amsterdam tagjai valóságos bombát dobnak most a táncparkett zenei kínálatba. „Ooh Girl” című vadiúj dalukban ismét a britek szupertehetségével, Conor Maynarddal kollaborálnak, akivel korábban olyan slágereket hoztak már össze, mint a 220 milliós Spotify lejátszást generáló „Whenever”, vagy a szintén több tízmilliós Spotify hallgatottságú „Are You Sure?”.

Az „Ooh Girl” Shaggy egykori „Luv Me, Luv Me” megahitjének felejthetetlen refrénjét haszálja. Conor egyedi hangszíne és a Kris Kross srácok elképzelése ismét remekül passzol egymáshoz – a hab a tortán pedig ezúttal a tengerentúliak feltörekvő sztárja és a keleti part csiszolatlan gyémántja, A Boogie Wit Da Hoodie, aki az elmaradhatatlan rapbetétekért felel az új dalban.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner