A pophercegnő megállíthatatlan – alig pár hete jelentkezett két friss trackkel, most pedig újabb fenomenális számmal bombáz minket Ava Max.
Hallgassátok meg az új dalt itt!

Ava Max - Torn

A „Torn” fülbemászó dallama és vokálja igazi csemege, míg lüktető hangszerelése azonnal a táncparkettre is hívja a hallgatóságot.

„A szerelem és a gyűlölet a két legerősebb érzelem, amit egy kapcsolatban érzünk. A „Torn” pontosan ezt a harcot tárja fel, amivel mindenki tud azonosulni.” - mesélte az előadó a dal kapcsán.

Ava Max egyedülálló tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Albán felmenőkkel rendelkezik, szülei 1990-ben hagyták el az országot az akkori belpolitikai helyzet miatt, és Ava ezt nem is feledi, sőt! Büszkén vallja, hogy szülei bátorsága és származása inspirálja a munkában. Az Amerikában nevelkedett előadó már kiskora óta borzolja a kedélyeket élénk, tüzes hangjával.

A 25 éves énekesnőnek máris óriási slágereket köszönhetünk: az itthon is kirobbanóan népszerű, a Spotifyon pedig világszerte több mint 685 milliós hallgatottságot generáló „Sweet but Psycho”-t, vagy a szintén toplistás „So Am I”-t.

Ava Max igazi egyéniség, akinek karrierje megállíthatatlanul ível felfelé, mi pedig mindig izgatottan várjuk, milyen zseniális popújdonsággal lep meg minket!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner