Még augusztusban a zseniális szigetes fellépésével egyidőben jelent meg új dala a Grammy-jelölt brit szupersztár, Elderbrook-nak!
Hallgassátok meg a fantasztikus új kollabot itt!

Elderbrook & Rudimental – Something About You

A fenegyerek ezúttal a húzó tempójú slágerek atyjával, a Rudimentallal alkotott, és megszületett a közös szerzemény, a „Something About You”. A zseniális dalszerző-énekes és az elektronikus zenei szcéna meghatározó együttese egy laza, feel-good nyári slágerrel rukkolt elő, fertőző beatekkel és fülbemászó dallammal – amelynek köszönhetően a szám kötelező pörgetnivaló lesz! Elderbrooknak számos dance fantasztikumot köszönhetünk már, ilyen pl. a  Camelphat-tel közös „Cola” című track, ami már közel 140 milliós streamet generált Spotify-on! De a Rudimentalt se kell hosszasan bemutatnunk, a fiúk évek óta olyan rádiós bombákat dobnak ránk, mint a YouTube-on már 194 milliós nézettségnél járó „Waiting All Night”, amelynek köszönhetően Ella Eyre karrierje is beindult anno, vagy a James Arthurral közös megahit, a „Sun Comes Up”. Elderbrook augusztus 8-án adott eget rengető bulit a Sziget fesztiválon, ahol legnagyobb slágerei rendesen megmozgatták a tomboló tömeget.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner