Ed Sheeran bekeményített!
A világ nagy kedvence egy olyan vérbeli zúzós dallal robbantja fel a lejátszókat, amire garantáltan mindenki felkapja a fejét.
Hallgassátok meg a dalt itt - garantált libabőr!

Ed Sheeran - BLOW (with Chris Stapleton & Bruno Mars)

A „Blow” egy hatalmas meglepetés, teljesen elüt az eddig megszokott Ed daloktól, mégsem tűnik idegennek, hiszen ugyanolyan epikus, pörgős és fülbemászó felvétel, mint amiket már megszokhattunk a brit szupersztártól.
Chris Stapleton zseniális gitárjátéka és rekedtes hangja igazi csemege a rockosabb irány kedvelőinek, míg Bruno és Ed a csillagokat is leéneklik az égről. Hidegrázós frissítő ez így a hétvégi forróság előtt!
Ez a kollaboráció is egyike azoknak a sikerműveknek, amelyek Ed Sheeran július 12-én megjelent albumán kapott helyet. A „No 6. Collaborations” volt az idei év legjobban várt lemeze. A mixtape 22 közreműködő előadóval összesen 15 tracket tartalmaz majd – Ed Sheeran olyan fantasztikus alkotókkal állt össze, mint a Grammy-díjas Cardi B, Skrillex és Eminem, de 50 Centtel közös dalt is hallhatunk majd a jövő pénteken megjelenő kiadványon.
A zeneipar meghatározó alakjait felsorakoztató gyűjtemény három kuriózumát már megismerhette a közönség. A kanadai szupersztárral, Justin Bieberrel közös „I Don’t Care” kevesebb mint két hónap alatt 340 milliós stream hallgatottságot generált Spotify-on, míg a Chance the Rapper és PnB Rock fantasztikus hangjával fémjelzett „Cross Me” pár hét alatt 75 milliós lejátszásnál jár a platformon. Legutóbb megjelent, Khaliddal közös Beautiful People is óriási sikert aratott, közel 35 millióan streamelték a dalt az elmúlt pár héten.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner