A kollaboráció a brit szupersztár júliusban megjelent vadonatúj koprodukciós albumának egyik gyöngyszeme.
A két egyedülálló tehetség közöse igazi kuriózum, hallgassátok meg itt!

Ed Sheeran - Beautiful People (feat. Khalid)

Egészen biztosan kijelenthetjük, hogy a „No 6. Collaborations” az idei év legjobban várt lemeze. A mixtape 22 közreműködő előadóval összesen 15 tracket tartalmaz majd - Ed Sheeran olyan fantasztikus alkotókkal állt össze, mint a Grammy-díjas Cardi B, Skrillex és Eminem, de 50 Centtel közös dalt is hallhatunk a július 12-én megjelent kiadványon.

A zeneipar meghatározó alakjait felsorakoztató gyűjtemény két alapkövét már megismerhette a közönség. A kanadai szupersztárral, Justin Bieberrel közös „I Don’t Care” pár hét alatt 300 milliós stream hallgatottságot generált Spotify-on, míg a Chance the Rapper és PnB Rock fantasztikus hangjával fémjelzett „Cross Me” egy hónap alatt mintegy 75 milliós lejátszásnál jár a platformon.

Khalid az utóbbi évek alatt igazi szupersztárrá nőtte ki magát világszerte. Olyan dalokat köszönhetünk neki, mint a „Better”, vagy a „Young Dumb & Broke”.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner