Megérkezett a legújabb Vize dal Laniia gyönyörű vokáljával, mely a "Stars“ címet kapta!
Hallgassátok meg az ütős párost itt!

VIZE feat. Laniia – Stars

Vize „Glad You Came“ slágere lenyűgöző statisztikákat hozott első megjelenésként: több mint 20 milliós streamet generált, a hozzá készült videó 7,5 millió megtekintésnél jár YouTube-on, a rádiós játszásokban pedig a Top 50 közé menetelt a track.
  Mario, a VIZE mögötti DJ-producer sem számított ilyen szédületes kezdésre: „Nem mertünk hasonló sikert remélni, ami még inkább megédesíti ezt a végkimenetelt. Folyamatosan fellépéseim vannak DJ-ként, nagyon izgalmas időszak ez számomra. Számolgatom a szerencse csillagjaimat.“ „Stars“ című kiadványában csakugyan benne vannak a csillagok. Ahelyett, hogy előző dala sikerében sütkérezne, VIZE nem tudott tovább várni – könnyen lehet, hogy a nyár egyik legnagyobb slágerével tér vissza hozzánk! Laniia gyönyörű vokálja és a DJ zseniális ütemei tökéletesen egészítik ki egymást – a track tényleg kötelező darab lesz a fesztiválszezonban!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner