A párizsi Ofenbach egy igazi sikersztori – két év alatt több mint 575 millió stream lejátszást generáltak a fiúk dalai, YouTube videóik nézettsége pedig már a 260 milliót is meghaladja.
Az új „Rock it” című felvételt itt ismerhetitek meg!

Ofenbach – Rock It

A DJ páros elektro hangzása a rock és a folk elemeiben is bővelkedik. Egyedi stílusa tökéletesen megmutatkozik „Be Mine” című dalban is, ami meghozta az Ofenbach számára az igazi áttörést és a slágerlisták élére repítette a srácokat. Nálunk először decemberben jártak, amikor is az X-faktor színpadán adtak elő a „Katchi” és a „Paradise” című számaikból egy egyveleget. Most egy EP-vel jelentkezett a duó, amin a már az előbb említett „Paradise” mellett öt vadonatúj track is szerepel. A dalokban olyan világsztárokkal kollaborálnak, mint a Portugal. The Man vagy a The Bamboos. Az anyag első dala, a „Rock It” igazi slágergyanús szerzemény. „Ez egyfajta kereszteződés a rock és dance, az organikus és az elektronikus között. A célunk az volt, hogy a dalnak klub-orientált energiája legyen, miközben a rockzene lelkét is megtartja."

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner