Táncra perdít Matoma legújabb felvétele, ami a latin zene egyik legnagyobb sztárjával, Enrique Iglesias-szal és a jamaikai dancehall előadóval, Konshens-szel készült.
Hallgassátok meg az új felvételt!

Matoma & Enrique Iglesias – I Don't Dance (Without You) [feat. Konshens]

A felemelő popszám mérföldkő a norvég producer karrierjében, ugyanis Matoma pont egy Enrique szám remix verziójával, a „Bailando”-val került először reflektorfénybe. Amikor Enrique meghívta saját stúdiójába Miamiba, régóta dédelgetett álma vált valóra.
„Emlékszem, izgultam a stúdióban, mert olyasvalakivel dolgozhattam együtt, akit nagyon nagyra tartok. Enrique hihetetlenül alázatos és egy igazán jó ember. Hálás vagyok, mert amellett, hogy a világ egyik legnépszerűbb latin előadójával kollaborálhattam, egy új barátot is szereztem.”
Matoma készített már remixet Dua Lipa, a Coldplay és a One Direction trackjeihez is, világkörüli turnéjára minden jegy elkelt, és streamhallgatottsága bőven meghaladja az egy milliárdot. Slágerekkel teli második nagylemeze augusztus 24-én látott napvilágot olyan felvételekkel, mint a The Vamps-szel közös „All Night” és a Becky Hillel készült „False Alarm”.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner