Izgalmas remixet készített a népszerű DJ/producer Burak Yeter ahhoz az 55 millió streamhallgatottságú Cecilia Krull dalhoz, ami a Netflix legnagyobb spanyol drámasorozatának, a „La Casa Del Papel”-nek a betétdala.
Hallgassátok meg az új felvételt!

Burak Yeter & Cecilia Krull – My Life Is Going On (Burak Yeter Remix)

Burak ezúttal pulzáló, magával ragadó house alapot álmodott meg Cecilia kifejező vokáljához, amivel újabb szintre emeli a nemzetközi sikersorozat kulcsdalát. A török származású DJ/producer mindössze 22 éves volt, amikor megnyerte az MTV Dance Heat DJ versenyét, amely nagyban segítette, hogy elinduljon az elektronikus zenei pályán. A Pioneer jóvoltából egy DJ iskolát nyitott Amsterdamban, Isztambulban és Los Angeles-ben, amelyekből mindezidáig több mint 2000 ifjú tehetség került ki. 2010-ben megnyerte a Kral TV Éves Zenei Díj „Legjobb új remix” és „Az év felfedezettje” díjakat. Azóta több single-t és albumot is megjelentetett, de kétségtelen, hogy a legnagyobb áttörést a tavalyi év egyik legnépszerűbb dala a „Tuesday” hozta meg számára, amely a mai napig a rádióhallgatók és a klubközönség egyik legnagyobb kedvence. A track 75 országban lett #1 és közel 300 millió streamhallgatottságot generált.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner