Megérkezett a következő kislemez a szupersztár francia lemezlovas/producer legújabb albumáról.
A Bebe Rexhával és J Balvinnal közös „Say My Name” zseniálisan egyesíti a latin és az elektronikus zene legizgalmasabb elemeit.
Hallgassatok bele az új trackbe!

David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin - Say My Name

A végeredmény egy igazi bombatrack, egzotikus hangszereléssel és fülbemászó refrénnel. Az új album teljes alkotói folyamata több mint két évig tartott Guetta londoni, ibizai és Los Angeles-i stúdióiban. A két lemez felépítését és dallistáját sem bízta a véletlenre az előadó: készült egy erős elektro-pop és egy underground anyag, utóbbit saját kiadójának neve alatt, Jack Backként jelentette meg, amelyet innentől már hivatalos (alias) művésznévként is jegyez. Több mint 3 évtizednyi tapasztalattal a háta mögött nyugodtan kijelenthető, hogy David mindig egy lépéssel a trendek előtt jár. A dance műfaj egyik legnagyobb szupersztárja, aki nemzetközi ikonná forrta ki magát, és több mint 50 millió albumeladással és 10 milliárd összesített lejátszással büszkélkedhet világszerte. Szinte már megszámlálhatatlan listavezető dallal, sokszoros arany- és platinaminősítéssel, két Grammy-díjjal és a történelem legmagasabb social media statisztikájával rendelkező DJ/producer.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner