Látványos új videó készült Bazzi legutóbbi kislemezéhez, amit az amerikai énekes az egzotikus kubai énekesnővel, Camila Cabelloval közösen énekel.
Nézzétek meg a varázslatos új videót itt!

Bazzi feat. Camila Cabello – Beautiful

A fiatal popsztár a „Mine” című slágerével lopta be magát a közönség szívébe, amit legutóbb a 2018-as VMA pre-showján is előadott a legendás Radio City Music Hall tetején, New Yorkban. A sláger megjelenése óta több mint 132 millió (!) streamlejátszást generált és bekerült a Spotify Top 50 listájába is. A tehetséges énekes-dalszerző mindössze 20 éves, de RB inspirálta stílusával és műfajokat ötvöző hangzásával generációjának egyik legígéretesebb ifjú előadója. Az új szám a „Beautiful” duett verziója, ami az áprilisban megjelent „COSMIC” egyik legkedveltebb felvétele. Bazzi debütáló nagylemezét egyébként saját maga írta és hangszerelte, így érdemes meghallgatni az album többi számát is. Így nyilatkozott az új dalról: „Nagyon menő volt Camilával együtt dolgozni, mert olyan hangulatot áraszt, mint amit én is próbálok közvetíteni, a ’80-as évek szeretetét, ami egy igazi élményt teremt. Szerintem Camila pontosan ezt testesíti meg és boldoggá tesz, hogy a közös „pillanatunk” a nagyközönségnek is tetszik!"

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner