Megérkezett az első igazi single Michael Bublé „❤”, vagyis Love című nagylemezéről. A „Love You Anymore”-t a popzseni Charlie Puth írta Bublénak, aki első hallásra beleszeretett a szerzeménybe.
Hallgass bele a dalba itt.:

Michael Bublé – Love You Anymore

„Abban a pillanatban, amikor először meghallottam a „Love You Anymore”-t, tudtam, hogy felveszem és az új albumra teszem.” – mesélte az énekes. Bublé 2016-ban vonult vissza, miután 3 éves kisfiánál rákot diagnosztizáltak. A gyermek felépülése után teljes erőbedobással tér vissza karrierjének legérzelmesebb anyagával. „Nem számítottam arra, hogy valaha is újra zenélni fogok, az egész életem megváltozott az elmúlt két évben. Minden percemet a feleségemmel és a gyerekeimmel akartam tölteni, rajtuk volt a hangsúly. Ebben az időben annyian voltak mellettünk, imádkoztak értünk, hogy az egész életfelfogásom megváltozott. Megtanultam, hogy mennyi szeretet és emberség van a világon, és azt éreztem, hogy ezt a zenémen keresztül is meg kell mutatnom. Ezekben a dalokban mindez megtalálható. Nagyon büszke vagyok erre az albumra.” – mondta Bublé. A korongon két duett is helyet kapott, az egyikben Bublé a „Legnagyobb showman” című film betétdal énekesével, Loren Allreddel zenél, a másik dalban pedig a többszörös Grammy-várományos Céline McLorin Salvant sokszínű hangja csendül fel. Az új lemez november 16-án érkezett meg.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner