Fantasztikus új felvétellel jelentkezett Bazzi, aki a „Mine” című slágerével lopta be magát a közönség szívébe, amit legutóbb a 2018-as VMA pre-showján is előadott a legendás Radio City Music Hall tetején, New Yorkban.
Hallgassatok bele az új duettbe!

Bazzi - Beautiful feat. Camila

A sláger megjelenése óta platinaminősítést kapott és bekerült a Spotify Top 50 listájába is. A tehetséges énekes-dalszerző mindössze 20 éves, de RB inspirálta stílusával és műfajokat ötvöző hangzásával generációjának egyik legígéretesebb ifjú előadója. Az új szám a „Beautiful” duett verziója, ami a többszörös platinalemezes Camila Cabellóval készült. A track az áprilisban megjelent „COSMIC” egyik legkedveltebb felvétele, így nem csoda, hogy az új változat pár hét alatt közel 20 milliós YouTube megtekintést generált. Az énekes debütáló nagylemezét egyébként saját maga írta és hangszerelte, így érdemes meghallgatni az album többi számát is. Bazzi így nyilatkozott az új számról:
„Nagyon menő volt Camilával együtt dolgozni, mert olyan hangulatot áraszt, mint amit én is próbálok közvetíteni, a ’80-as évek szeretetét, ami egy igazi élményt teremt. Szerintem Camila pontosan ezt testesíti meg és boldoggá tesz, hogy a közös „pillanatunk” eddig a nagyközönségnek is tetszik!” A jóképű énekest idén az év legjobb új előadójának jelölték az MTV VMA-n. Habár a díjat végül Cardi B zsebelte be, érdemes lesz Bazzin tartani a szemünket, mert a tehetséges művész csillaga egyre fényesebben csillog.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner