Latin-Amerika egyik legsikeresebb előadóművésze, az egzotikus szépségű Anitta J Balvin oldalán jelentkezik új, “Downtown” című felvételével.
A dal enyhén túlfűtött, már 150 milliós nézettségű klipjét itt nézhetitek meg!
Anitta & J Balvin: Downtown

A “Show de Poderosas” popnótával befutott brazil bombaénekesnő már dolgozott együtt Iggy Azealia-val a “Switch” című kollaboráción, de Anittát a “Bang” és a “Paradinha” című szólódalokból is ismerhetjük. Az előadó népszerűségét növelte a riói Olimpia nyitó ceremóniáján történt fellépése is, amelyen tehetségét milliók szeme láttára csillogtatta meg. Az egyre felkapottabb énekesnő jelenleg a 15. legbefolyásosabb híresség a közösségi platformokon, egy ligában Lady Gagával, Rihannával és a latin térség fényes csillagával, Shakirával. Anitta ezúttal a latin zene egyik koronázatlan királyával, a “Mi Gente” sztárjával, J Balvinnal fogott össze, és hozta el nekünk következő tuti slágerét. A háromszoros MTV Awards nyertes énekesnő könnyed hangja és a felvétel laza lüktetése első hallásra elcsábítja a hallgatót. A spanyol nyelvű dal a megadásról, uralkodásról és a két ember közti vágyról szól. A felvételhez készített exkluzív videó a 40-es évekbeli párizsi kaszinók elegáns világát idézi.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner