Feder, azaz eredeti nevén Hadrien Federiconi Nizza városában nőtt fel, ahol igaz szerelembe esett a francia és nemzetközi house illetve hip-hop zenei kultúrával.
Most itt az új dal melyet itt hallgathattok meg!
Feder: Breathe

A fiatal tehetség úgy döntött, hogy Párizsba költözik, hogy beindítsa produceri karrierjét. Első átütő sikerét a „Goodbye” hozta meg, amely 28 országban volt listavezető, többek között hazánkban is az egyik legnagyobb slágerként jegyeztünk 2015-ben. A francia producer azóta olyan, itthon is ismert, nagysikerű dalokat készített, mint a „Blind” és a „Lordly”. Néhány hónapnyi szünetet követően Feder most új kiadvánnyal jelentkezett. Az „Breathe” című mini album egy rendkívül változatos és sokszínű keverékét képzi Feder stílusainak és produceri munkásságának, hiszen a dalok mindegyike más-más stílust helyez előtérbe. Erről a lemezről az aktuális single a címadó dal, a „Breathe”, melyben fellelhetők a klasszikus értelembe vett electronica és a deep house ütemek egyaránt – a már jól ismert Feder-es hangzással elegyítve.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner