A világhírű francia DJ, Bob Sinclar az igazán ütős visszatérés jegyében az énekes-dalszerző-producer Akonnal működik közre legújabb felvételén a “Til The Sun Rise Up”-ban.
A dalhoz készült klipet máris több mint 2,7 millióan látták!
Nézd meg te is:


Bob Sinclar feat. Akon: Til The Sun Rise Up

A világhírű francia DJ, Bob Sinclar az igazán ütős visszatérés jegyében az énekes-dalszerző-producer Akonnal működik közre legújabb felvételén a “Til The Sun Rise Up”-ban. Egy igazi, vidám, bulizós dal, ami Bob ibizai közönségét egy pillanat alatt meghódította, és a nyári tengerparti esték meghatározó trackje lett. A dalban megvan a Sinclar védjegyének számító pozitív lüktetés és dallamosság, amit egy lágy, fülbemászó dance alapra helyez és mindezt megspékeli Akon jellegzetes hangjával. A DJ-producer Yellow Productions néven egy saját kiadót alapított és az elmúlt közel 20 évben már 7 stúdióalbumot adott ki. Legnagyobb slágerei a “Love Generation”, a “World Hold On” voltak, és ezen felül olyan előadókkal kollaborált már, mint Snoop Dogg, Sean Paul, Pitbull, Shaggy, Lionel Richie és Sophie Ellis-Bextor.
A “Til The Sun Rise Up” hangjának neve sem elhanyagolható, hiszen Akon olyan óriás slágerekkel betonozta be a nevét a popiparba, mint a “Lonely”, a “Smack That” vagy a “Beautiful”.
Bob így mesélt az újdonság kapcsán: “Nagyon büszke vagyok az új számra, mert egyik kedvenc énekesemmel, Akonnal dolgozhattam együtt, aki vokáljaival iszonyú jó energiákat adott a dalhoz. Egy ízig-vérig Bob Sinclar felvétel lett, tele lendülettel, érzelmekkel. Bízom benne, hogy a dalszöveg is elkapja majd a közönséget és napfelkeltéig buliznak majd rá!"
A néhány napja debütált klipet máris több mint 2,7 millióan látták!
Nézd meg te is:

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner