A Christian Karlsson és Linus Eklöw alkotta svéd producerduó idén két alkalommal is elkápráztatta a hazai közönséget és óriási built csaptak a Balaton Soundon és a Sziget Fesztiválon is.
Most íme egy kifejezetten bizarr vacsora képsorai, a nem rég debütált Galantis klip!

Galantis & ROZES: Girls On Boys

A Christian Karlsson és Linus Eklöw alkotta svéd producerduó idén két alkalommal is elkápráztatta a hazai közönséget és óriási built csaptak a Balaton Soundon és a Sziget Fesztiválon is. A páros ezidáig olyan meghatározó dalokkal frissítette a klubzenék repertoárját, mint a “Peanut Butter Jelly”, a “Runaway (U&I)” – ami meghozta az első két Grammy jelölést is a Legjobb Dance Felvétel és Legjobb Remix kategóriában, a Kaskade-féle verzióval. Ezután következett a srácok eddigi legmeghatározóbb slágere, a “No Money” (600 millió globális stream játszás, 288 millió YouTube megtekintés), majd a Hook N Slinggel közös “Love On Me”, vagy a legutóbbi “Hunter”.
Első, “The Pharmacy” című lemezüket a most megjelent “The Aviary” követi. Az album zenei anyaga a turnéjuk közben született, formálódott és állt össze egy rendkívül színes kompozícióvá. A lemezen megtalálható a “Girls On Boys” című dal is, amely a Galantisra jellemző módon tökéletes magabiztossággal egyensúlyoz a dance és pop műfaj között. Közreműködője a csodás hangú amerikai énekesnő-dalszerző ROZES, aki leginkább R&B-vel fűszerezett elektro-pop projektekben mozog otthonosan, és aki dolgozott már együtt a The Chainsmokers-szel, a Big Gigantic-kal és a Cash Cash-sel is.
A Galantis-os fiúk így meséltek a felvételről:
“Ez a fajta dalszerzés ott volt a Galantis-ban a kezdetek óta, csak eddig nem adtunk teret neki. Az igazat megvallva rendesen meggyűlt vele a bajunk, sok változáson ment keresztül, de ez mind csak arra sarkallt minket, hogy egy olyan zenei világot alakítsunk ki, amit még sosem. A dal up-beat rezgése ellensúlyozza a dalszöveg sötét oldalát, miszerint a pénz, pezsgő, csillogás sosem fogja pótolni egy olyan ember hiányát, akit igazán szeretünk.”
Íme egy kifejezetten bizarr vacsora képsorai, a nem rég debütált Galantis klip!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner