Az Ofenbach név két francia fiút takar Versailles-ból. A fiúk a "Be Mine" című felvételük után, egy újabb a "Katchi" című dalt is elkészítették!
Hallgassatok bele a “Katchi”-ba itt!


Ofenbach vs. Nick Waterhouse: Katchi

Az Ofenbach név két francia fiút takar Versailles-ból. Dorian és César barátsága egészen gyerekkorukig nyúlik vissza. 10 évvel ezelőbb kezdtek el közösen zenéket szerezni és 2014-ben végérvényesen beleszerettek a deep house-ba. Így az Ofenbach hangzásában ez a szenvedély és kaland köszön vissza. A srácok már számos elektronikus zenei eseményen játszottak, olykor többezres közönség előtt is, és mindenhol imádja őket a nagyérdemű. A producerduó “Be Mine” című dalával robbant be a köztudatba, ami hazájukban a toplista 5. helyéig kúszott fel és stream-játszása átlépte a 130 milliót. A srácok azóta 5 millió hallgatót szórakoztatnak havonta Spotify-on, és több országban (Oroszország, Franciaország, Belgium, Kanada, Olaszország, Lengyelország, Németország…stb.) értek el gyémánt és aranyminősítést. Az erős kezdés csak egy még erősebb folytatást ígér: legújabb single-jük címe “Katchi”, ami eredetileg a legendás kaliforniai énekes, Nick Waterhouse dala, szövegét pedig a Grammy-jelölt Leon Bridges írta. A szám ismét egy egészen egyedi, crossover track lett: rock n’ roll- blues alap, zúzós dobtémákkal és a duóra jellemző, friss, deep-house hangzás. A „Be Mine” ment a rádiókban hazánkban is, reméljük, hogy a „Katchi” szét fogja bombázni a listákat.
Hallgassatok bele a “Katchi”-ba itt!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner