Robin Schulz nem csak Németország, hanem a világ egyik legnépszerűbb producere és egyike a legtöbbet streamelt előadóknak közel 2,7 milliárd játszással.
Nézd meg te is Robin legújabb klipjét amely a legújabb dalához a “I Believe I’m Fine” című felvételhez készült!


Robin Schulz & HUGEL: I Believe I’m fine

Robin Schulz nem csak Németország, hanem a világ egyik legnépszerűbb producere és egyike a legtöbbet streamelt előadóknak közel 2,7 milliárd játszással. Legutóbbi single-jei, a David Guetta-val és Cheat Codes-zal közös „Shed A Light“, vagy a brit szupersztárral, James Blunttal készült „OK“ is a toplisták élére törték fel magukat, utóbbi hivatalos videoklipjének nézettsége már átlépte a 72 milliót és jelenleg Magyarországon a MAHASZ rádiós játszási lista 1. helyén áll. A most megjelent “I Believe I’m Fine” Schulz hamarosan érkező albumának, az “Uncovered” című lemeznek egy különleges színfoltja. Kollaborátora a francia HUGEL, aki “Coming Home” című debütáló albumával egy csapásra hódította meg Európa house-pop szerelmeseit, majd ezt követte a Jasmine Thompsonnal közös “Where We Belong” és legutóbbi dala, a “Baby”. “HUGEL-lel már néhány éve ismerjük egymást és folyamatosan osztunk meg egymással zenei ötleteket, tehát ez a track is teljesen spontán és természetes módon jött létre. Kíváncsian várom a fogadtatást, mert ez az előző megjelenéseimtől egy kicsit eltér.” – mondta el Robin az új felvétel kapcsán, ami egy lezárultnak tűnő kapcsolatról szól egy nagyon fülbemászó RB refrénnel.
A nemrég debütált videoklipet itt tudjátok megnézni!

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner