Nem rég megszületett Kollányi Zsuzsi harmadik kisfia, ennek örömére pedig egy szívmelengető dallal jelentkezett az énekesnő.
Aranyos klip is készült az új "Gyermek" című felvételhez, nézzétek meg itt!

Kollányi Zsuzsi - Gyermek

Kollányi Zsuzsi most tényleg a szívig hatol, hiszen az elképesztően bájos hangzásvilág és az énekes-dalszerző lágy vokálja egy igazán szerethető szerzeményben teljesedik ki.

„A „Gyermek” arról az érzésről szól, amit valóban csak azok értenek, akik már szülők. Arról a szeretetről, világnézetet megváltoztató összetartozásról és csodáról, amit egy kisgyerek jelent a szülő számára”- mondta Zsuzsi. „A gyermekek fantasztikusak és bár szülőnek lenni a legnagyobb kihívás, ez egy olyan dolog, ami valóban értelmet tud adni egy emberi életnek.”

Habár az érzést főként a szülők ismerhetik, Zsuzsinak sikerült egy olyan felvételt alkotnia, amit mindenki át tud érezni.

„Most, hogy a harmadik kisfiamnak adhattam életet, szerettem volna egy olyan újdonságot adni a szülőtársaimnak, ami értünk, rólunk, a családokról szól. Bízom benne, hogy sok szívhez eltalál. Nekem Bálint, Bence és Bogdán adott ihletet, remélem, mindenki a saját gyermekére tudja értelmezni”- mondta az immáron háromszoros anyuka.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner