Líra és trap, egy cseppnyi poppal kiegészítve - így lehetne a legjobban összefoglalni a Latency újdonságát. Az „Angyal”-ban mindenki magára ismerhet, hiszen a szerzőpáros a plátói szerelem szívfacsaró kérdéseit feszegeti.
Nézzétek meg az „Angyal”-hoz forgott klipet itt!

Latency - Angyal

A formáció tagjai, Bognár Andrea és Szakadáti Tamás alig egy éve, egy zenei szakmai fórumon találtak egymásra. A közös munka hamar meghozta gyümölcsét, hiszen idén már a Petőfi Rádió „Saját zenéd” versenyét is megnyerték. Azóta folyamatosan készítik az új zenéket, így született meg a mostani újdonság is.

„Minden ember akadnak elérhetetlen "angyalok", akiket meg szeretne ismerni, de belső vívódásai nem teszik lehetővé. Egyrészt úgy érzi, jobb, ha nem köti le őket, hadd szárnyaljanak, másfelől viszont megfogalmazódik benne az a gondolat is, hogy együtt talán még többre lennének képesek”- mesélte Andi.

A klipben is ezt az elérhetetlenséget akarták filmre vinni. A helyszínválasztás és a női alakok sokszínűsége is fontos elemek voltak.

„Többfajta karaktert igyekeztünk megmutatni, mivel az angyal bárki lehet. A templom egyértelmű helyszín volt, hiszen a szemünket becsukva pont ilyen képet képzeltünk el a dalhoz. A tetőnek pedig jelképes jelentése van: ott még közelebb lehetünk ezekhez az égi teremtményekhez” - tette hozzá Tomi.

Andi gyönyörű hangja és Tomi füstös rapje remekül egészítik ki egymást, a klasszikus hangszerekkel pezsdített alapok pedig még különlegesebbé teszik számaikat.

„Zeneileg a pop és a trap stílusok vannak a legnagyobb hatással ránk, de szeretjük felhasználni minden tudásunkat, így például csellót is csempészünk egyes zenéinkbe, hiszen Andi gyerekkora óta játszik a hangszeren”- mesélte Tamás.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner