A JETLAG talán eddigi legpozitívabb dalával jelentkezett, amit a premier után azonnal rotációban kezdett játszani a hazai Közszolgálati zenei csatorna. KosziJanka csodás hangjával és elbűvölő karakterével olyan nyári hangulatú sláger született, amit mindenkinek hallania kell!
Nézd meg itt a dal klipjét és amennyiben tetszik neked is a felvétel, szavazz a Lépés Magyar Top 20-as listánkon a dalra!

Molnár Tamás dalszerző-frontember így nyilatkozott az életigenlő újdonságról: "A refrén egy tavalyi utazás alatt ötlött be. Volt egy pillanat, amikor azt éreztem, azt az életet és úgy élem, ahogy azt kölyökként megálmodtam. Van bennem hajlam az elégedetlenkedésre, de mivel ezt tudom, időről időre emlékeztetem magam: bárcsak úgy élhetnénk, ahogy élünk."

A JETLAG "Emlékbe" című albumán még szólóban hallható track új verziójához KosziJankát hívták vendégül, akivel már régóta érett egy együttműködés. Janka "Hol voltál?" című rádiós slágerének szövegét Molnár Tomi írta, amelyet elő is adtak két éve a frontember szerzői estjén.

A "Temegén" vibrálóan színes videóklipje formabontó és izgalmas perspektívából mutatja be a helyeket, tárgyakat és szereplőket.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner