Viktorék nyári újdonsága a popimádók nagy kedvence lesz: a fülbemászó beatek és Viktor különleges, azonnal felismerhető hangszíne egy fantasztikus, rádióbarát zenét alkotnak.
A közös újdonság videóklipjét itt tudjátok megnézni!

Király Viktor X M1N3 feat. DR BRS - Models

A Király-Béres páros neve garancia a könnyen megjegyezhető, táncolható dalokra: tavaly közösen bújtatták új köntösbe és tették ismét megaslágerré Demjén Ferenc „Tűzvarázsló” című klasszikusát, a feldolgozás pedig hatalmasat menetelt, sikere azóta is töretlen.

A track producere M1N3, azaz Martin West volt, akivel Viktor egy holland dalszerző táborban ismerkedett meg. Ott annyira jól sikerült a közös munka, hogy végül úgy döntöttek, a nagyközönségnek is hallania kell a „Models”-t. 

A dalhoz vérpezsdítő videóklip is készült, melynek operatőre nem más, mint a hazai YouTube egyik legnagyobb sztárja, Kasza Tibor volt.

Király Viktor karrierje tíz éve folyamatosan felfelé ível. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Majkával és Curtis-szel közös „Füttyös”, ami már közel 50 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on, vagy a szintén közönségkedvenc „Solo”.

Béres Atka személye megkerülhetetlen a budapesti éjszakában. Amellett, hogy dj, producer és rapper, alapítóatyja a Rock The City bulisorozatnak is, amely már évek óta többezer embert mozgósít heti rendszerességgel a belváros legjobb szórakozóhelyein.

A magyar zenei életben nem akármilyen szerepet tölt be, hiszen a „doktor úrnak” izgalmas feldolgozásaival sikerült megépítenie egy generációk közötti hidat, ezzel egészen új hullámot indítva.

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner