Az Amoral Plaza zenei formációt a főállásban tűzoltóként dolgozó Rónyai Tamás zeneszerző-szövegíró hozta létre, aki szabadidejében kísérletezik a zenei önkifejezéssel.
Hallgasd meg itt az "Ő mint ördög" című újdonságot!

Az "Ő mint ördög" című dal egyfajta drámai merengés arról, hogy hogyan is tevékenykedik valójában az emberben rejlő ősi gonosz, és hogy mi módon állhatjuk útját.

Tamás billentyűs hangszeren és gitáron írja dalait, melyekkel nem elsősorban a zeneipari elvárásoknak szeretne megfelelni. Az aktuális hangzások, stílusok messze nem a legfontosabb szempontok, mégis törekszik az úgynevezett modern összképre. Egyszerre alkalmaz alternatív és mainstream elemeket. Szövegvilága sem feltétlen a megszokott, próbál közhelymentesen működni, olykor szimbolikusan szemléltet úgy, hogy előtérben az ember egyszerre egyedi és mégis kollektív érzelme foglaljon helyet, mellyel könnyen azonosulhat a hallgató a mindennapokban.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner