"Álruhás" című legújabb szerzeményével jelentkezik Claudia Balla.
Hallgass bele itt a "Álruhás" című újdonságba!

A finom és könnyed jazzdalt még 2019 nyarán rögzítették a budapesti Sonic Garden Stúdióban Pálfi Balázs vezetésével.

A felvétel nívós gárdával készült: többek között Rátonyi Róbert, Szendőfi Péter, Fonay Tibor és Dandó Zolika közreműködésével, akikkel az énekesnő korábban már dolgozott együtt az "I Am Leaving (Elmegyek)" című magyar népdal feldolgozásán, illetve a dalszerzőnő által az X-Faktoros Balogh Eszter bemutatkozó EP-jére írt "Egy karnyújtás a boldogság" című dalán is.

Érdekesség, hogy azon kívül, hogy Claudia profi énekes és dalszerző, orvosi diplomával és PhD-vel is rendelkezik, illetve a mindennapokban pszichiáterként is praktizál, ami mindenképp ritkaság a hazai, de még a nemzetközi könnyűzenei szakmában is.

Claudia jelenleg a harmadik lemezének utolsó simításain dolgozik, melynek tavaszi megjelenését a koronavírus járványra való tekintettel ideiglenesen elhalasztotta.

Annyit azért elárult, hogy a lemez a "Fix You" címet viseli, és első két albumának ("Enough", "Fire") zenei folytatása, illetve egyben tematikai lezárása is.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner