Igazi családi újdonsággal kedveskedik a közönségnek Janicsák Veca: otthonuk bensőséges hangulatába enged betekintést a "Meseház" című dal és annak saját készítésű videóklipje.
Nézd meg te is itt a "Meseház" című újdonság klipjét!

A képsorokon ráadásul az énekesnő kislánya, Emma is felbukkan, aki a dal megszületését inspirálta. A felvétel hangulatát áthatja a bensőséges családi közeg: a mesevilág és a valóság keveredése, a gyermeki lét varázsa, amely a Vecára vetített színes diaképeken keresztül is megjelenik. Ikonikus elem a címadó meseházikó is, ami egy szeretetteljes menedéket, magát az otthont szimbolizálja.

Bár az alapkoncepciója még a vírushelyzet előtt született meg, a végső megoldást az önkéntes karantén hívta életre, ami egy közös kis családi vállalkozás lett. Veca férje, Ladányi Jancsó Ábel készítette a videóklipet, testvére Ladányi Jancsó Jákob rendezte, míg a dalszöveg Ábel barátainak, Müller Máténak és Müller Péter Sziáminak a munkája. A dalt Veca zeneszerzőtársával, Hajas Gáborral írta, aki a fellépéseken is része az énekesnő csapatának. A beauty elemekért és a stylingért pedig Veca felelt.

Oszd meg cikkünket!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
e-max.it: your social media marketing partner